A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

До уваги! Карантин у Бохоницькій школі з 19 по 24 січня!

Дата: 18.01.2022 11:05
Кількість переглядів: 211

Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради повідомляє, що відповідно до клопотання директора закладу Пащенко Г.М. серед колективу та учнів Бохоницької школи з 18 січня різко погіршилася епідеміологічна ситуація, що навіть унеможливлює забезпечити освітній процес з використанням дистанційних технологій.
З метою посилення санітарно-епідеміологічного контролю в закладі, забезпечення безпечних умов навчання і виховання учасників освітнього процесу, на виконання Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», постанови КМУ від 09 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами
 прийнято рішення (наказ відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради вілд 17.01.2022 року № 15-од) про запровадження карантину та рекомендовано педагогічній раді закладу прийняти рішення про оголошення вимушених канікул в період з 19 по 24 січня 2022 року.

                            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь