A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Святкові купання в селі Медвеже Вушко

Дата: 19.01.2022 18:02
Кількість переглядів: 405

Водохреща – останнє свято новорічно-різдвяного циклу. В цей день не лише осяують воду, а й вирушають до водойм, щоб оздоровитися посвяченою водою.
В селі Медвеже Вушко дійство почалося із богослужіння, яке відбувалося в місцевому храмі, де і освятив воду батюшка Миколай. Потім всі вирушили до водойми біля Лисої Гори, де після освячення води бажаючі мали можливість зануритись у крижану, проте освячену воду. 
Сільський голова Сегій Сітарський та депутат Вінницької обласної Ради/заступник голови Вінницької РДА Тетяна Каменщук привітали усіх зі святом Водохреща та побажали міцного здоров'я, сили та наснаги на добрі справи.
Сміливі хлопці та дівчата, чоловіки та жінки підготовилися до приємного стресу для тіла- випробувавши на собі холодну, святу воду.
Учасників дійства зігрівала тепла рибна юшка, плов та шашлик. Присутні також приймали вітання від творчого колективу Медвеже-Вушківської філії Агрономічного центру культури та дозвілля.
Усі мешканці, гості села та громади були задоволені таким заходом та пообіцяли, що на наступний рік знову прийдуть  випробувати свої можливості.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь