Агрономічна сільська рада
.

Звіт про діяльність сільського голови Сергія Сітарського

Дата: 26.01.2022 12:04
Кількість переглядів: 451

Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування  Україні»  сільський голова є підзвітним, підконтрольним і відповідальним перед громадою та її жителями.

Звіт – це гарна можливість підбити підсумки зробленого за минулий рік, чудова нагода поділитися пріоритетними планами на майбутнє.

25 січня в Будинку культури с. Агрономічне сільський голова Сергій Сітарський відзвітував перед громадськістю та депутатами Агрономічної сільської ради про свою роботу і діяльність ради та її виконавчого комітету за період з листопада 2020 року по грудень 2021 року. Участь в сесії також взяли начальники виконавчих органів Агрономічної сільської ради та структурних підрозділів її апарату, члени виконавчого комітету, керівники закладів освіти і культури, жителі Агрономічної територіальної громади та представники місцевих громадських організацій. Публічний звіт сільського голови відвідала депутат Вінницької обласної Ради, заступник голови Вінницької районної державної адміністрації – Тетяна Каменщук, яка відмітила динаміку в розвитку Арономічної територіальної громади за звітній період.

Звіт тривав майже дві години. Сільський голова наголосив, що завдяки спільним зусиллям та підтримці депутатів Вінницької обласної Ради та Вінницької обласної державної адміністрації, по обсягам виконаних робіт у населених пунктах, як у грошовому виразі, так і в реальних обсягах за рахунок різних джерел фінансування - 2021 рік був продуктивним.

У своєму виступі Сергій Сітарський проаналізував результати соціально-економічного розвитку громади, окреслив найважливіші питання життєдіяльності населених пунктів, які планувалося і було вирішено у 2021-му році. Він висловив переконання, що в разі продовження спільної роботи, підтримки обласної влади, депутатів, за активної і дієвої участі громадськості вдасться досягти наміченого і у 2022 році.

Після свого виступу сільський голова надав вичерпні відповіді на питання від присутніх.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь