A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Штабне тренування «Дії органів управління ланки Агрономічної сільської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту щодо дій в умовах пропуску льодоходу, паводка і повені»

Дата: 09.02.2022 16:35
Кількість переглядів: 493

З метою підготовки органів управління Агрономічної сільської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту до виконання завдань за призначенням, 09 лютого 2022 року відбулось штабне тренування за темою: «Дії органів управління ланки Агрономічної сільської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту  щодо дій в умовах пропуску льодоходу, паводка і повені». До участі у тренуванні залучався весь керівний склад Агрономічної сільської ради.

Основними завданнями заходу були наступні:

1. Перевірити готовність сил та засобів Агрономічної сільської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту до дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій під час пропуску льодоходу, повені та паводків;

2. Координація дій підприємств, установ, організацій, органів місцевого самоврядування щодо запобігання надзвичайним ситуаціям, усунення причин, що спричиняють їх виникнення, та створення умов для подолання наслідків надзвичайних ситуацій;

3. Забезпечення контролю за станом готовності сил та засобів Агрономічної сільської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту по запобіганню та реагуванню на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру у разі їх виникнення з метою захисту населення і довкілля, зменшення матеріальних втрат.

Навчальні питання штабного тренування:

1.Уточнення розрахунку сил та засобів для проведення запобіжних заходів і виконання робіт з ліквідації наслідків льодоходу, повені та паводків.

2. Порядок взаємодії органів виконавчої влади всіх рівнів, порядок і регламент зв’язку, інформування, оповіщення у разі виникнення надзвичайних ситуацій та виконання робіт з ліквідації наслідків льодоходу, повені та паводків.

3. Відпрацювання доведення попереджень і оповіщень до населення, робочого персоналу та керівників усіх рівнів про можливу загрозу паводка і повені та їх орієнтовні масштаби.

4. Аналіз проведення комплексних перевірок стану мостів та підмостових русел автомобільних шляхів щодо їх спроможності до пропуску паводкових вод.

5. Прийняття рішення на проведення першочергових заходів у разі виникнення надзвичайної ситуації при паводку, пропуску льодоходу i повені.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь