A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Відбулося засідання комісії з питань надзвичайних ситуацій  виконавчого комітету Агрономічної сільської ради

Дата: 20.04.2022 14:35
Кількість переглядів: 482

19 квітня відбулося позачергове розширене засідання комісії з питань надзвичайних ситуацій  виконавчого комітету Агрономічної сільської ради разом з представниками ГУДСНС України у Вінницькій області та РВ ГУДСНС України  Вінницького району.

Начальник відділу техногенної безпеки управління запобігання надзвичайним ситуаціям Микола Гладій проінформував присутніх про стан пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту на території Вінницької області та Вінницького району. Варто зазначити, що за поточний рік на території Агрономічної ТГ сталося 14  пожеж. Перевірка та аналіз розслідування пожеж свідчать, що  основною причиною їх, виникнення є недооцінка та нехтування громадянами елементарних правил пожежної безпеки у побуті та умисного підпалу сухого настилу. 

Заступник сільського голови Тетяна Закревська ознайомила присутніх з списком культових споруд, розташованих в Агрономічній ТГ, котрі будуть задіяні під час святкування Великодня. На території нашої громади є майже десяток культових споруд. Особливостями пожежної небезпеки яких є те, що в них використовується відкритий вогонь. Тому прийнято рішення організувати та провести громадські огляди протипожежного стану культових споруд громади,  а також поширити інформацію настоятелям храмів щодо дотримання заходів пожежної безпеки під час проведення Великодніх заходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь