A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

В Агрономічній ТГ проведено планове пожежно -профілактичне відпрацювання

Дата: 20.04.2022 15:22
Кількість переглядів: 697

З метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки населених пунктів територіальної громади 19 квітня було проведено планове пожежно -профілактичне відпрацювання в Агрономічній громаді: с. Агрономічне, с. Медвеже Вушко та с. Бохоники. В ході проведеного заходу проінструктовано 900 осіб в 300 домогосподарствах в тому числі 120 осіб, віднесених до «групи ризику», а саме: люди з інвалідністю, одинокі  громадяни, багатодітні родини та ін.

Проведено роз’яснювальну роботу в магазинах торгівельних павільйонах, тощо, де розповсюджено листівки на протипожежну тематику. В пожежно- профілактичному заході були задіяні 29 працівників Вінницького районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області та ГУДСНС України у Вінницькій області, членів комісії з надзвичайних ситуацій Агрономічної територіальної громади та 2 представника Національної поліції.

У зв’язку з тим, що найбільша кількість пожеж у весняно-літній пожежонебезпечний період виникає з причин умисного підпалу сухого настилу та необережного поводження з вогнем.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь