A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Агрономічна громада отримала допомогу для ВПО

Дата: 04.05.2022 16:17
Кількість переглядів: 358

Сьогодні вперше від початку повномасштабної війни Агрономічна громада отримала вантаж з гуманітарною допомогою від Вінницької ОВА, який був доставлений з обласного гуманітарного штабу. Сергій Борзов – голова Вінницької ОДА особисто завітав в село Агрономічне для вручення допомоги. У вантажі передали все найнеобхідніше для проживання. Це засоби гігієни, памперси, постільна білизна, ковдри, одяг та продуктові набори.

Наразі в Агрономічній ТГ тимчасово проживає близько 1000 переселенців.

Для найменших тимчасових мешканців громади сюрпризом став показ яскравої вистави «Веселе мишеня» від Вінницького академічного  обласного театру ляльок. Діти із захопленням дивилися на театральне дійство. Лялькова вистава – частинка колишнього мирного і спокійного життя. Це невеличкий бажаний момент законного права кожної дитини на радощі і розваги.

Окрім гуманітарної допомоги, практичні психологи закладів освіти провели психологічні розвиткові заняття для дітей переселених громадян та отримали солодкі подарунки та іграшки.

Дякуємо начальнику Вінницької обласної військової адміністрації Сергію Борзову та обласному гуманітарному штабу за надану гуманітарну допомогу та увагу до внутрішньо переміщених осіб, яких прихистила наша громада. Чекаємо Вас ще!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь