A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Виставка вишиванок в громаді

Дата: 19.05.2022 21:29
Кількість переглядів: 640

Для Агрономічної громади вже стало гарною традицією щороку відзначати разом з усією Україною Міжнародний день вишиванки.

Основна мета заходу - це збереження українських цінностей та їх популяризація серед молоді та населення держави загалом, а суть свята в тому, щоб одягнути вишиванку всім і цим показати свою єдність і солідарність з усім  народом.

 У мирний час в різних містах, селах люди влаштовували флешмоби і ярмарки, змагання та концерти.  На жаль, під час війни проводити масові заходи недоречно. Тому цьогоріч Центр культури та дозвілля Агрономічної сільської ради разом з майстринями громади підготували святкову виставку вишиванок. На захід завітали  Тетяна Каменщук, сільський голова  Сергій Сітарський, заступник сільського голови Тетяна Закревська та працівники апарату та виконавчих органів ради.

Всіх присутніх своїми чудовими виступами зачарувала бандуристка Ольга Клітинська.

На заході  були представлені роботи майстринь громади  Ковальської Ганни Михайлівни, співзасновниці ГО «Народна територія щастя»   - Ірини Ільченко, Закревської Наталії, Пахути Алли.

Поки дорослі розглядали знайомилися з творчістю земляків, для дітей організували майстер-клас з виготовлення тематичної  листівки та створювали  малюнки на асфальті – «Моя мрія». Найактивнішим учасникам конкурсу призи  подарувала волонтерка ГО "Едельвейс" Людмила Трофимчук.

?Вишиванка – це не лише особливий елемент святкового національного одягу, але й важлива частина культури українського народу.

  • Вишиванка – генетичний код українців, душа нації.
  • Символ віри, надії, любові.
  • Символ сміливості, боротьби та перемог.
  • Вишиванка єднає українців та друзів України по всьому світу.
  • Вишиванка – духовна броня українців.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь