A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Випускники Агрономічної ТГ отримали документи про освіту

Дата: 24.06.2022 15:18
Кількість переглядів: 416

Випускний - це одночасно весела і дуже сумна подія. У цей день випускники назавжди прощаються зі школою і вчителями, завершують важливий етап у своєму житті. Однак для випускників, їх батьків і вчителів цей день залишається хвилюючим і емоційним, незважаючи на те, що в цьому році він проходить не лише в умовах карантину коронавірусу, а ще й - війни.

Це знакова, довгоочікувана подія для всіх учнів та батьків, зародилася з часів, коли почали створювати перші навчальні заклади, і комусь неодмінно в голову прийшло відсвяткувати той день, коли можна було б сміливо сказати - «прощай рідна альма-матер!» і «вітаю тебе світ!». 

Випуски в школах Агрономічної територіальної громади у 2022 році пройшли знаково сьогодні, 24 червня, в переддень Дня Випускного. В цей День щасливі власники свідоцтв можуть нарешті «підірвати» цей світ своєю ерудицією та вмінням, набутими знаннями та навичками. А їх випускалося аж 43: 22 одинадцятикласників Агрономічненської школи, 10 – Бохоницької школи, 6 – Медвеже-Вушківської школи та 5 дев'ятикласників Ільківської школи І-ІІ ступенів.

До привітань на адресу педагогів, дітей та батьків долучилися гості свята сільський голова Сергій Сітарський, заступник сільського голови Тетяна Закревська та начальник відділу освіти Олександр Грустілін. Особливим і як завжди бажанним гостем свята у кожній школі був Олександр Масленніков, депутат обласної ради, який усім випускникам 2022 року подарував памятні подарунки – «павербанки», що неодмінно згодяться їм у житті, та побажав їм успіхів і справжніх досягнень!

З Днем випускного! З святом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь