A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

День молоді в Агрономічній громаді

Дата: 28.06.2022 12:41
Кількість переглядів: 206

27 червня в селі Агрономічне на території Агрономічненської школи святкували День молоді.

Відділом освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради організовано міні-концерт, змагання і розваги, створено зони відпочинку як для дітей, так і для дорослих.

Перед початком спортивних змагань відбулася невеличка церемонія відкриття свята на шкільному стадіоні. Танцювальний колектив «Сонечко» під керівництвом Лілії Гаврилюк виконав сучасний танок на мотив патріотичної пісні. Всі діти гарно виступили та особливо ефектно виглядали завдяки зовнішньому витгляду, адже усі були одягнені у вишиванки. Також патріотичну пісню виконав дует  Антона Метельський та Тетяна Зонюк. І танок, і пісня зарядили позитивом гостей свята.

 Всіх учасників свята привітав сільський голова Сергій Сітарський разом із начальником відділу освіти, молоді, сапорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Олександром Грустіліним.

 — Це свято не за віком у паспорті. Головне, щоб люди відчували себе молодими. А в нас у громаді всі молоді та красиві, — сказав Сергій Миколайович.

З 17:00 год. розпочалися спортивні змагання для дітей та дорослих. Провели змагання з волейболу, шашок та скелелазіння. Охочих зібралося достатньо, тому команди були в повному складі, з радістю змагалися діти і молоді люди.

По завершенню змагань, переможцям і призерам було вручено грамоти відповідно до їх результатів.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь