A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Засоби захисту для закладів культури громади

Дата: 06.07.2022 12:09
Кількість переглядів: 501

Впродовж 2021 року щоденно у Вінницькій області в середньому виникало 7 пожеж, економічні втрати від яких складали 836 тис. грн.

В містах та селищах міського типу зареєстровано 1085 пожеж проти 1362 в 2020 році (-20,3%), що становить 40,0% від загальної кількості пожеж), якими нанесений збиток на суму 168 млн. 18 тис. грн., що становить 55,1 % від загального збитку.

В сільській місцевості зареєстровано 1627 пожеж проти 2383 пожеж в 2020 році (-31,7%), що становить 60,0% від загальної кількості пожеж по області), якими нанесений збиток на суму 137 млн. 131 тис. грн., що становить 44,9% від загального збитку).

У зв’язку із цим завдання із забезпечення, в тому числі і в умовах воєнного стану, безпеки працівників є пріоритетним при вирішенні питань техногенно-екологічної безпеки в установах культури і освіти Агрономічної територіальної громади. Так, відділом освіти, молоді, спорту, культури і туризму Агрономічної сільської ради в межах бюджетних асигнувань ще у 2021 році було закуплено засоби індивідуального захисту для працівників сфери освіти.

5 липня 2022 року за сприяння сільського голови Сергія Сітарського було передано протигази для всіх закладів культури нашої громади. Такі дії місцевої влади показують справжню турботу про своїх працівників. «Щоб закупити протигази, потрібні незначні кошти, а захист буде суттєвим. Потрібно рівнятися на європейські країни, де в першу чергу переймаються забезпеченням усіх належних умов праці для своїх працівників» - відзначив Сергій Миколайович.

В рамках традиційних завдань щорічного плану з безпеки життєдіяльності, також керівником Агрономічного центру культури та дозвілля Ольгою Горбатюк було проведено навчання й інструктажі керівників філій та працівників культури Агрономічної громади з питань цивільного захисту, охорони праці та пожежної безпеки.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь