Агрономічна сільська рада
.

Вітаємо з Днем народження!

Дата: 11.07.2022 08:46
Кількість переглядів: 368

Шановний Сергій Миколайович!

Прийміть найщиріші вітання з Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, довголіття, професійних успіхів, життєвої наснаги, особистих досягнень, сімейного благополуччя, життєвих гараздів  та добробуту!

Робота з людьми – це завжди непросто і завжди відповідально. А стояти на чолі громади – особливо. Адже вирішувати щодня доводиться безліч найрізноманітніших проблем різного масштабу. Це питання розвитку громади, які неможливо вирішити без забезпечення благополуччя кожного її жителя, без вміння його почути, зрозуміти і підтримати.

Завдяки Вашому управлінському досвіду та Вашій наполегливості громада розцвітає, але попереду – великі перспективи. Впевнені, Вашого ентузіазму, професіоналізму, послідовності, сил і енергії вистачить для втілення в життя наймасштабніших планів.

Тож нехай Вас ніколи не покидають оптимізм, удача, стійкість духу в нелегкому повсякденному житті, а професійний досвід буде надійним поводирем у складних справах в ім’я процвітання та розвитку нашої громади.

      Нехай ваша праця завжди буде високо оцінена, підлеглі поважають, а робота приносить задоволення. Бажаємо невичерпного оптимізму, бадьорості духу, удачі, миру і благополуччя!

        З повагою та найкращими побажаннями колектив, виконавчий комітет  та депутатський корпус Агрономічної сільської ради

                   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь