Агрономічна сільська рада
.

Агрономічну громаду відвідали представники французької гуманітарної місії

Дата: 19.07.2022 16:08
Кількість переглядів: 351

19 липня за сприяння депутата Вінницької обласної Ради Тетяни Каменщук до Агрономічної громади завітали представники французької гуманітарної місії Triangle Generation Humanitaire.

Triangle Generation Humanitaire створена в 1994 році, розробляє та впроваджує програми гуманітарної допомоги, реабілітації і розвитку у 10 країнах, реалізуючи 55 програм через довгострокове партнерство з великими фінансовими донорами.

В Україні організація діє з березня 2016 року. Сьогодні Triangle Generation Humanitaire реалізовує проєкти для основних потреб населення, яке постраждало внаслідок повномасштабної війни в Україні та підтримки центрів для тимчасового перебування внутрішньо переміщення осіб (ВПО).

В ході зустрічі сторони домовилися про співпрацю в наданні психологічної підтримки для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), юридичних консультацій та мультифункціональної допомоги ВПО.

Сільський голова Сергій Сітарський подякував за допомогу та підтримку мешканців нашої громади у такий складний час.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь