A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

День Української Державності в Агрономічній громаді

Дата: 28.07.2022 14:42
Кількість переглядів: 626

Цьогоріч 28 липня ми вперше відзначаємо День Української державності. День Української Державності — нове свято нашої держави, мета якого — утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення, яке коріннями сягає часів заснування Києва.

Прагнення до свободи та самостійності є визначальною цінністю українців, що давала наснагу і сили залишатися собою в часи бездержавності.

  Сьогодні в Агрономічній громаді долучилися до відзначення Дня державності. На шкільному подвір’ї були присутні сільський голова Сергій Сітарський, представники апарату ради та її виконавчих органів, працівники освіти та культури.

Традиційно урочисте зібрання відкрили виконанням Державного Гімну з підняттям Державного Прапора. Сільський голова Сергій Сітарський звернувся з вітальним словом до присутніх. Хвилиною мовчання схили голови та згадали героїв, що захищаючи Україну, віддали найцінніше, що є в людини – своє життя. Вшанували учасники зібрання визволителів й покладанням квітів до пам’ятного знаку Героїв Небесної Сотні та до меморіальної солдата Національної гвардії України, який загинув під час охорони громадського порядку біля Верховної Ради 31 серпня 2015 року – Дацюка Богдана Вікторовича.

    Після всього, що пройшов наш народ, ми навчилися на століття. Українці ніколи не віддадуть своєї Незалежності. Сьогодні нам всім важливо берегти єдність й працювати разом на Перемогу. Зараз Україна відстоює свій суверенітет у боротьбі з ворогом.

Без сумніву, ми вистоїмо і переможемо! Бо за тисячолітню історію державотворення ми неодноразово обирали розвиток, свободу, незалежність і демократію.  Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь