A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

В Медвежому Вушці долучилися до Всесвітнього дня молоді

Дата: 11.08.2022 20:38
Кількість переглядів: 388

Згідно Указу Президента України Володимира Зеленського цьогоріч наша країна долучилася до святкування Всесвітнього Дня молоді 12 серпня. Напередодні, 10 серпня, Медвеже Вушківська філії Агрономічного ЦКтД провела низку тематичних заходів для дітей та молоді, основною метою яких був збір допомоги на підтримку Збройних Сил України. Кожний, хто бажав доєднатись до заходів – донатив на армію.

 Починаючи з 12:00 години, у приміщеннях сільської та шкільної бібліотек для дітей проведено майстер – класи із виготовлення оберегів та розфарбовування печива для військових.

Ввечері в молодіжному колі відбулась зустріч із волонтерами  Врублевськими Тетяною і Анною та військовим ЗСУ Денисом Тарасюком. Також до зустрічі приєднались сільський голова Сергій Сітарський та заступник Тетяна Закревська. В дружньому колі та теплій атмосфері розмовляли про те, чим може бути корисна молодь сьогодні в допомозі нашій армії. Під час спілкування волонтери готували та пригощали присутніх солдатським борщем, кашою та чаєм. Крім того, Врублевська Анна провела майстер-клас з виготовлення окопної свічки, а патріотичний боді-арт у її виконанні став приємним доповненням цього свята. По завершенню зустрічі сільський голова вручив подяки волонтерам. Вечір завершився колективним виконанням пісні «Ой у лузі червона калина» у супроводі гітари.

  Під час заходів було зібрано допомогу у вигляді  консервації, овочів, печива та  1503 грн., які невдовзі будуть передані бійцям Збройних Сил України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь