A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Тематичний вечір «Україна- це ти! Україна- це я! Незалежна і вільна державо моя!»

Дата: 19.08.2022 13:40
Кількість переглядів: 324

19 серпня, напередодні Дня Незалежності України, в Агрономічному центрі культури та дозвілля відбувся тематичний вечір «Україна- це ти! Україна- це я! Незалежна і вільна державо моя!» В заході взяв участь сільський голова Сергій Сітарський, бібліотекар, працівники культури, вчителі, жителі громади.

Хвилиною мовчання учасники вшанували пам’ять про тих, хто в різні періоди історії України віддав своє життя за свободу рідної землі, за незалежність України.

Вчитель Агрономічненського ліцею Юлія Голубаха розповіла присутнім етапи становлення української державності та якою ціною ми отримали таку бажану незалежність.

Цьогоріч ми вперше відзначаємо День Незалежності України у правовому режимі воєнного стану.  Вперше за 31 рік із дня проголошення, ворог підступно руйнує наше мирне життя та територіальну цілісність нашої держави.

Але ми відстоюємо своє право на свободу перед ворогом, ми захищаємо свою незалежність та світле майбутнє наступних поколінь. Сьогодні кожен українець молиться щоб закінчилася війна, щоб багатовікове протистояння сусіду – агресору завершилось якнайшвидше Перемогою України та її народу!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь