Агрономічна сільська рада
.

Привітання сільського голови з нагоди відзначення Дня Державного прапора України та Дня Незалежності Україні!

Дата: 23.08.2022 15:30
Кількість переглядів: 412

Шановні жителі громади, щиро вітаю вас із Днем державного прапора України та Днем Незалежності України!

Ці свята передають дух патріотизму та гордості за незламність українського народу. 31-у річницю Незалежності ми відзначаємо в умовах війни з росією – країною-терористом, котрій невідомі загальнолюдські цінності.

Сьогодні ми вшановуємо усіх, хто пожертвував своїм життям задля незалежної України. Житті тисяч наших братів і сестер – та ціна, яку платить Україна, щоб відстояти свій суверенітет та територіальну цілісність.

Також, 24 серпня – півроку від початку повномасштабного вторгнення росії на територію нашої держави. Завдячуючи героїчності наших захисників, ситуація на території нашої громади спокійна, але це не привід ігнорувати повітряні тривоги – бережіть себе та своїх близьких.

Бажаю кожному незламної віри в щасливу долю України. Нехай над нашою державою небо стане чистим, а на горизонті засяє сонце миру. Нехай прагнення гідного життя окриляє на нові звершення з вірою в успішне майбутнє незалежної України та її наступних поколінь. Най зростає та процвітає Україна і з нею наша Агрономічна громада.

Разом до перемоги!

З повагою

Сільський голова                                                                          Сергій СІТАРСЬКИЙФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь