Агрономічна сільська рада
.

Звіт директора Агрономічненського ліцею

Дата: 30.08.2022 15:18
Кількість переглядів: 461

30 серпня, відповідно до чинного законодавства, відбувся звіт директора Агрономічненського ліцею Агрономічної сільської ради Ануфрієвої Наталії Миколаївни за підсумками 2021-2022 навчального року.

У минулому навчальному році в закладі здобували освіту 650 дітей у 24 класах. Роботу Агрономічненського ліцею забезпечували 55 педагогічних працівників та 21 працівник обслуговуючого персоналу.

Звіт керівника закладу супроводжувався презентацією, що дало змогу усім присутнім пригадати шкільні події та успішні проекти, котрі відбувалися впродовж навчального року: традиційні шкільні заходи і свята, волонтерська робота шкільного колективу, учнівське самоврядування, співпраця з вищими навчальними закладами.

У своєму виступі Наталія Миколаївна зазначила, що в минулому навчальному  році значно покращилася матеріально-технічна база освітнього закладу (STEM-лабораторія, ноутбуки, принтери, ламінатор, телевізори), забезпечено новими меблями початкову ланку та оновлено оснащення в їдальні.

 На завершення звіту директор окреслила плани та завдання на 2022-2023 навчальний рік та висловила щиру подяку батькам та колективу Агрономічненського ліцею за активну участь та підтримку.

На звіт директора завітав голова Агрономічної сільської ради Сергій Сітарський. Він привітав усіх присутніх із початком нового навчального року та подарував набори посуду для шкільної їдальні. Також Сергій Миколайович нагородив Грамотою Агрономічної сільської ради Сапожник Зою Віталіївну, учителя Агрономічненського ліцею, за багаторічну сумлінну працю на посаді заступника директора закладу та вагомий внесок у розвиток галузі освіти в Агрономічній територіальній громаді.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь