A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

В Агрономічній громаді привітали з професійним святом працівників дошкілля, педагогів закладів освіти та працівників позашкілля

Дата: 29.09.2022 20:36
Кількість переглядів: 314

Осінь – це багата на святкові події пора. Саме в ці теплі золоті дні професійні свята відзначають люди, які своїм професіоналізмом, терпінням, мудрістю, глибокою самовіддачею, увагою до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини створюють і наше майбутнє, і майбутнє України. Це люди, які працюють в школах, в дошкільних закладах, в позашкіллі.  Відділом освіти, молоді, спорту культури та туризму Агрономічної сільської ради було прийняте рішення відзначити усіх  працівників, які дотичні до закладів дошкільної та загальної середньої освіти, позашкільної освіти в один день. Тому сьогодні в Агрономічній громаді відбувся захід з нагоди професійних свят. На жаль, війна не дозволила відзначити свята традиційно.

На свято з привітаннями завітали: депутат Вінницької обласної Ради Олександр Масленніков, сільський голова Сергій Сітарський, заступник сільського голови Тетяна Закревська, заступник начальника відділу освіти МСКТ Лілія Гаврилюк, голова профспілки Вінницького району Михайло П’ятак.

Багато гарних слів було сказано на адресу  вчителів та вихователів, звучали не тільки найширші слова  подяки, але грамоти та нагороди. Цьогоріч заклади освіти, починаючи від початку повномасштабної війни працювали в режимі 24/7. Це пункти для прийому внутрішньо переміщених осіб, гуманітарної допомоги.

Олександр Масленніков нагородив грошовою винагородою педагогічні колективи закладів загальної середньої освіти та дошкільних закладів нашої громади. Також директор Агрономічненського ліцею Наталія Ануфрієва була нагороджена за особистий вагомий внесок у наближенні перемоги України. Михайло П’ятак відзначив вчителів, вихователів та технічний персонал  грошовою винагородою з нагоди професійного свята за багаторічну сумлінну працю. Сергій Сітарський нагородив кухарів та їх помічників, які забезпечують безперебійну роботу закладів. Лілія Гаврилюк привітала молодих педагогів. А учасники гуртків нашої громади та ведучі подарували неймовірні емоції присутнім в залі. Дякуємо вам за ці хвилини радості в такий нелегкий час.

В такі особливі дні Агрономічна сільська  приєднується до привітань на адресу усіх. З почуттям великої вдячності за вашу невтомну працю бажаємо вам міцного здоров’я і благополуччя, миру, невичерпної енергії і творчого натхнення! Дякуємо Вам за щоденну турботу, терпіння й наполегливість!Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь