Агрономічна сільська рада
.

Народний депутат України Ірина Борзова провела зустрічі з родинами Захисників та Захисниць в Агрономічній громаді

Дата: 03.10.2022 17:20
Кількість переглядів: 352

За ініціативи Начальника Вінницької військової адміністрації Сергія Борзова  на Вінниччині триває проведення зустрічей з представниками сімей, рідні яких призвані до лав Збройних Сил України боронять нашу державу від російського агресора. Сьогодні до Агрономічної громади завітали: Народний депутат України Ірина Борзова, начальник Вінницької районної військової адміністрації Віталій Урдзік, депутат Вінницької обласної Ради Тетяна Каменщук, заступник начальника Вінницької районної військової адміністрації Юлія Олійник.

Ірина Борзова зазначила: «Спілкування з родинами захисників та захисниць розширює картинку першочергових потреб родин. Розповіла про єдину систему соціального та правового захисту сімей військовослужбовців та алгоритм реалізації права на охорону здоров'я та медичну допомогу».

Також Народний депутат України взяла в роботу звернення щодо медичного обслуговування, відновлення втрачених через війну документів та інші проблемні питання.

Під час зустрічі було порушено низку важливих питань, які стосувалися соціальної та медичної підтримки, соціальних виплат різного роду. Кожний мав можливість поспілкуватися особисто та поділитися зі своїми думками.

«Однією з актуальних проблем для всіх жителів громади є ремонт доріг місцевого значення, зокрема, вулиці Мічуріна (виїзд з села Агрономічне), вулиця Гагаріна (село Бохоники) та сполучення з селом Медвеже Вушко – відсутність дороги на балансі сільської ради. Питання знаходиться на контролі. Наразі, відсутнє погодження переліку доріг для ремонту місцевою владою, комунікація ведеться» - зазначив сільський голова Сергій Сітарський.

Також родинам військовослужбовців надали продуктові набори. В пакунках також містяться картки з телефонами усіх необхідних служб, фахівці яких у подальшому зможуть проконсультувати або ж допомогти вирішити необхідну проблему.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь