A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

День села Агрономічне!

Дата: 17.10.2022 11:20
Кількість переглядів: 105

За традицією, 14 жовтня своє Храмове свято відзначає село Агрономічне. В зв’язку з військовою агресією росії цьогоріч ніякого урочистого святкування не відбулося. Але привітати жителів села не забули. Сільський голова Сергій Сітарський звернувся до мешканців з вітальним словом та подарунками. Зразковий аматорський ансамбль народного танцю  "Сонечко" та місцеві жителі порадували односельців та всіх бажаючих своїми талантами онлайн-виступами.

Подарунки отримали батьки, діти яких народилися протягом року в Агрономічному. Вихованцям гуртків подарували футболки для прийняття участі  команд нашої громади на різноманітних конкурсах.

До привітань агрономічан долучився депутат Вінницької обласної Ради Олександр Масленніков та вручив близько 500 продуктових наборів за підтримки фонду Ірини Колесник.

Бажаємо всім жителям села Агрономічне процвітання і стабільності, нехай народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку, миру і впевненості у завтрашньому дні. Всіх разом нас не здолати!   Все буде Україна!Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь