A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Відкриття поліцейської станції в громаді

Дата: 02.11.2022 14:56
Кількість переглядів: 368

Сьогодні, 02 листопада, в Агрономічній громаді відкрили сучасну поліцейську станцію, яка забезпечуватиме та підтримуватиме правопорядок у шістьох селах.

Захід відбувся в межах реалізації проекту Національної поліції України, що передбачає функціонування у кожній територіальній громаді поліцейської станції та поліцейського офіцера громади.

В урочистому відкритті взяли участь голова Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, депутат Вінницької обласної Ради – Олександр Масленніков, начальник Головного Управління Національної Поліції у Вінницькій області полковник поліції Іван Іщенко, сільський голова Сергій Сітарський, працівники ради та місцеві мешканці.

Віднині в громаді працюватиме два офіцери громади: Гончар Андрій та Дзиганський Дмитро.

Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень, планувати спільну роботу та разом працювати над тим, щоб громада вдосконалювалася та ставала безпечнішою.

На станції створені необхідні умови для прийому громадян, опрацювання інформації та відпочинку офіцера.

Відтепер партнерські стосунки між поліцією і громадою, турбота про людей є запорукою правопорядку і спокою на території громади.Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь