A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Відбувся щорічний звіт директора Агрономічного ЗДО «СОНЕЧКО»

Дата: 03.11.2022 09:40
Кількість переглядів: 112

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 23.03.2005 р. № 178  «Про затвердження Положення про порядок звітування керівників дошкільних загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педколективом та громадськістю», з метою поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття й виконання управлінських рішень 4 листопада 2022 року відбувся звіт директора Агрономічного ЗДО (ясла-садок) «Сонечко» Нагребецької Галини Миколаївни.

На звіті були присутні сільський голова Сергій Сітарський, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Агрономічної сільської ради Грустілін Олександр Олегович, представники трудового колективу, голова батьківського комітету закладу та члени піклувальної ради.

Галина Миколаївна у своєму виступі висвітлила питання діяльності керівника закладу: освітню діяльність, методичну та медичну роботу, соціальний захист як працівників так і дітей пільгових категорій, взаємодію дошкільного закладу із сім’єю, школою та органами місцевими самоврядування. Також вона подякувала батькам, працівникам та сільському голові  за розуміння, допомогу та підтримку у створенні комфортного та безпечного розвивального простору для дітей закладу у такий непростий час.

За результатами таємного голосування роботу директора визнано задовільною.

В завершальному виступі, сільський голова Сергій Сітарський, наголосив, що в умовах карантину та воєнного стану, саме завдяки спільній співпраці місцевої влади і адміністрацією закладу вдається вирішувати питання та проблеми, що постають перед нами сьогодні та користуючись нагодою вручив директору закладу набір продуктів у формі благодійної допомоги від сільської ради для забезпечення ефективного і якісного харчування дітей в садочку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь