A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

В Агрономічній громаді привітали працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2022 21:12
Кількість переглядів: 131

9 листопада своє професійне свято відзначають працівники культури та аматори народного мистецтва. Попри війну ці талановиті люди бережуть і розвивають українську культуру. Музика, хореографія та бібліотечна справи живуть і працюють на Перемогу на своєму фронті. З нагоди свята в Агрономічному Центрі культури та дозвілля відбулись урочисті.

З вітальним словом та подарунками до присутніх звернулися сільський голова Сергій Сітарський, депутат Вінницької обласної Ради Олександр Масленніков.

Завдяки вам наша українська культура, яку зараз відстоюють ЗСУ, посідає гідне місце серед культур світу. Без традицій немає культури, а без мови, культури – немає нації. Тому ваша робота є особливо важливою», – відзначив очільник громади Сергій Сітарський. Він подякував усім працівникам галузі культури за сумлінне виконання обов’язків, побажав отримувати задоволення від роботи.

Незважаючи на війну, на своєму фронті – культурному – працівники галузі продовжують сумлінно працювати, відзначив і начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Олександр Грустілін та нагородив працівників грамотами.

Також до привітань працівникам культури долучилися депутат Вінницької обласної Ради Тетяна Каменщук та представники ветеранської організації Агрономічної ТГ.

Свято продовжилось концертною програмою  за участю Ольги Горбатюк з ліричною хореографічною композицією, вокального ансамблю «Злагода», дитячого вокального ансамблю "Щасливі діти" Агрономічного центру культури та дозвілля, зразкового хореографічного ансамблю «Сонечко», вокального виступу Тетяни Бабяк та поезії Людмили Щербатюк.

Дякуємо прекрасним ведучим Вікторії Каченюк та Ігору Блідченку за гарно проведене свято.

Шановні працівники культури вітаємо з професійним святом! Бажаємо творчої наснаги, успіху, гідно захищати наші українські цінності – рідну мову, пісню, нашу героїчну історію. Відтворюйте, зберігайте та примножуйте неоціненні духовні скарби нашого народу! Зі святом!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь