A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Порядок денний постійної комісії з питань  земельних  відносин, природокористування , планування  територій, будівництва,архітектури , благоустрою , житлово-комунального  господарства, транспорту та комунальної власності на 16.11.2022 р.

Дата: 15.11.2022 12:58
Кількість переглядів: 93

Порядок денний постійної комісії з питань  земельних  відносин, природокористування , планування  територій, будівництва,архітектури , благоустрою , житлово-комунального  господарства, транспорту та комунальної власності :

1. Про прийняття в комунальну власність  та на баланс  силового  трансформатора по вул. Будівельників в с. Агрономічне, Вінницького району, Вінницької області.

           Інформує: начальник  відділу звітності та контролю Бунза Н.Ю.

2 Про передачу з балансу Агрономічної сільської ради на баланс відділу  житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Агрономічної сільської ради основних  засобів.

  Інформує: начальник  відділу звітності та контролю Бунза Н.Ю.

 3. Про створення добровільної пожежної команди.

Інформує: начальник юридичного відділу  Паничук  Б.М.

4. Про проведення експертної  грошової  оцінки земельної ділянки  для подальшого продажу  у власність гр. Зубову  Данилу Андрійовичу.

    Інформує: голова постійної  комісії з питань земельних  відносин, природокористування планування  територій, будівництва, архітектури, благоустрою, житлово-комунального господарства, транспорту та комунальної  власності Мороз О.П.

    5. Про надання дозволу  на розроблення  містобудівної документації – детального  плану території.

    Інформує: голова постійної  комісії з питань земельних  відносин, природокористування , планування  територій, будівництва, архітектури, благоустрою, житлово-комунального  господарства, транспорту та комунальної  власності Мороз О.П.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь