A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

21 листопада – День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2022 14:20
Кількість переглядів: 121

Сьогодні, 21 листопада, вся Україна відзначає знаменну дату – День Гідності та Свободи. Події цього дня, котрі відбувалися із дев’ятирічним інтервалом – Помаранчева революція (2004) та Революція Гідності (2013) – змінили хід нашої історії, засвідчили європейський вибір нашої держави, вплинули на формування національної свідомості українців.

З метою вшанування пам’яті про події Революції Гідності, пам’яті про загиблих у відстоюванні права українців на гідність та свободу, з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, сільський голова Сергій Сітарський, заступник сільського голови Тетяна Закревська разом з представниками сільської ради, Агрономічного центру культури та дозвілля, учнями поклали квіти до пам’ятних знаків в селах Агрономічне та Бохоники та хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні, а також всіх оборонців України, які загинули, захищаючи рідну землю.

Нині, коли російська федерація розв’язала повномасштабну війну проти нашої держави, українці, маючи приклад незламності та патріотизму своїх співгромадян, продовжують об’єднуватися навколо ідей Свободи та Демократії, дають рішучу відсіч агресору, боронять кожен метр рідної землі.

Революція Гідності залишила глибокий і незабутній слід в історії нашої держави, а її ідеали назавжди змінили та об’єднали український народ.

Пам’ятаймо подвиги наших Героїв, шануймо їх мужність та відвагу!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь