A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Конультаційна зустріч в рамках співпраці між відділом освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради, адміністрацією закладів освіти та управлінням Державної служби якості освіти у Вінницькій області

Дата: 01.12.2022 10:39
Кількість переглядів: 110

30 листопада 2022 року в рамках співпраці між відділом освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради, адміністрацією закладів освіти та управлінням Державної служби якості освіти у Вінницькій області відбулись конультаційні зустрічі. Мета - надання методичної допомоги щодо розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти закладів.
На базі Агрономічненського ліцею Агрономічної сільської ради було організовано зустріч з директорами закладів загальної середньої освіти та їх заступниками, а на базі Агрономічного ЗДО (ясла-садок) «Сонечко» Агрономічної сільської ради - для директорів закладів дошкільної освіти та методистів.

 Рекомендації закладам освіти щодо організації та функціонування внутрішньої системи забезпечення якості освіти, а також процедури проведення самооцінювання надавали представники управління Державної служби якості освіти у Вінницькій області Олена Максименюк, Валентина Соловей, Інна Косач та Наталія Кравчук. Також до зустрічей були залучені заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Тетяна Закревська та головний спеціаліст відділу освіти МСКТ Агрономічної сільської ради Ірина Стахміч. 

В ході роботи було закцентувано увагу присутніх на тому, що внутрішня система забезпечення якості освіти у закладі сприяє ефективності освітніх і управлінських процесів, які спрямовані на якість результатів освітнього процесу та формування ключових і професійних компетентностей здобувачів освіти. Перший крок до удосконалення внутрішньої системи забезпечення якості освіти - проведення самооцінювання освітніх і управлінських процесів закладу, яке є  важливою складовою функціонування даної системи у школі. Воно допомагає відстежувати динаміку та визначати напрями розвитку закладу освіти в короткотривалій та довготривалій перспективі.

Висловлюємо подяку Ануфрієвій Наталії Миколаївні та Нагребецькій Галині Миколаївні за гостинність та щирий прийом.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь