A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

На базі Агрономічненського ліцею відбулися змагання з шашок в рамках проведення ІІІ Спартакіади

Дата: 02.12.2022 15:12
Кількість переглядів: 101

2 грудня на базі Агрономічненського ліцею відбулися спортивні змагання з шашок в рамках проведення ІІІ Спартакіади закладів загальної середньої освіти Агрономічної територіальної громади.

Урочисте відкриття відбулося за участі сільського голови Сергія Сітарського, начальника відділу освіти Олександра Грустіліна та головного спеціаліста відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Миколи Добровольського. З вітальним словом до учасників та їх тренерів звернувся сільський голова, побажавши всім гарного настрою та перемог.

Для участі у змаганнях прибули команди від усіх закладів освіти громади. Загалом змагалися більше 20 учасників за круговою системою спарингу. «Для дітей це є цікавий вид діяльності, це розвиває їхнє мислення. Також це позитивно впливає на їхні навчальні досягнення. І щоб урізноманітнити їхню позашкільну діяльність, – саме тому вони тут", — відзначив головний суддя змагань Богдан Кравець.

У підсумку перше місце виборола збірна Медвежевушківського ліцею. Друге місце посіли представники Ільківської гімназії. На третій сходинці опинилися учасники Бохоницького ліцею.

Вітаємо переможців та призерів змагань!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь