A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Порядок денний постійної комісії з гуманітарних  питань : освіти , культури , спорту, духовного  розвитку , молодіжної  політики , охорони  здоров’я, материнства, дитинства  та соціального  захисту населення на 23.12.202

Дата: 21.12.2022 11:48
Кількість переглядів: 91

Порядок денний постійної комісії з гуманітарних  питань : освіти , культури , спорту, духовного  розвитку , молодіжної  політики , охорони  здоров’я, материнства, дитинства  та соціального  захисту населення:

1.Про затвердження  переліку  об’єктів  та видів  суспільно-корисних робіт для

порушників, на яких накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт або  засуджених  за вчинення  злочинів до даного  покарання, суспільно-корисних робіт для порушників  ( несплата  аліментів), що будуть виконуватися на території Агрономічної сільської ради у 2023 році.

     Інформує: начальник  відділу звітності та контролю Бунза Н.Ю.

2.Про затвердження  переліку об’єктів  та видів  виконання  адміністративних  стягнень  у вигляді  громадських робіт, виправних робіт та  суспільно -корисних  робіт , що  будуть виконуватися на території Агрономічної сільської ради у 2023 році.

Інформує: начальник  відділу звітності та контролю Бунза Н.Ю.

3.Про затвердження  переліку  об’єктів та видів  суспільно - корисних робіт щодо    засуджених  до покарання  у вигляді громадських робіт, що  будуть  виконуватися на території  Агрономічної сільської ради  у 2023 році.

Інформує: начальник  відділу звітності та контролю Бунза Н.Ю.

4. Про затвердження  Програми « Розвиток та збереження  культурної  спадщини  Агрономічної територіальної громади на 2023 рік».

Інформує: заступник начальника відділу освіти, молоді,спорту,культури та туризму Гаврилюк Л.Б.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь