A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

До відома громадян! Громадське обговорення проекту містобудівної документації

Дата: 04.01.2023 12:33
Кількість переглядів: 129

Агрономічна сільська рада повідомляє, що відповідно до законів України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про стратегічну екологічну оцінку» розробляється та подається на громадське обговорення проект містобудівної документації «Детальний план території для будівництва торгівельно-складського комплексу, адміністративно-складських, виробничих будівель та споруд з розміщенням бетонозмішувального вузла на території Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області за межами населеного пункту» (далі по тексту ДПТ) та звіт про стратегічну екологічну оцінку (далі по тесту СЕО)

Підставою для розроблення ДПТ та СЕО є - рішення 31 сесії Агрономічної сільської ради 8 скликання від 17 листопада 2022 року №2297  «Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації - детального плану території».

Замовник розроблення ДПТ та СЕО – Агрономічна сільська рада.

Розробник ДПТ та СЕО – ТОВ «СТОКОЛОН».

Мета розроблення – обґрунтування можливості розміщення та експлуатації торгівельно-складського комплексу, адміністративно-складських, виробничих будівель та споруд, бетонозмішувального вузла на території Агрономічної сільської ради.

Територія детального планування площею 5,2300га розташована за межами населеного пункту на південний схід від села Агрономічне.

Ознайомитись з матеріалами ДПТ та СЕО можна у приміщенні Агрономічної сільської ради за адресою: с. Агрономічне вул. Мічуріна, 12, тел. 0432-58-42-13 (в робочі дні тижня з 9:00 до 17:00 год) та на офіційному веб-сайті Агрономічної сільської ради.  Всім зацікавленим особам протягом 30 днів з дня опублікування даного оголошення пропонується надати в письмовому вигляді відповідні пропозиції та рекомендації на адресу: 23227, Вінницька обл., Вінницький р-н, с. Агрономічне вул. Мічуріна, 12 або в електронному вигляді на електронну адресу: agronomichne826@gmail.com для врахування їх у вказаному проекті містобудівної документації. Останній день прийняття пропозицій – 8 лютого 2023 року.

Відповідальний за забезпечення організації розгляду письмових пропозицій – Головний  спеціаліст відділу архітектури та просторового розвитку - Підлубний О.М.

Презентація матеріалів ДПТ та СЕО розробником та громадські слухання щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації відбудуться  10 лютого 2023 року об 11.00 год. у приміщенні будинку культури за адресою: с.Агрономічне, вул. Мічуріна, 4.

Агрономічна сільська рада

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь