Агрономічна сільська рада
.

Відбулася чергова 35 сесія

Дата: 27.01.2023 14:05
Кількість переглядів: 156

 

 

 

26 січня в Агрономічній сільській раді відбулася чергова сесія. У роботі взяли участь депутати, начальники відділів виконавчого апарату та виконавчих органів сільської ради. Порядок денний налічував 47 питань. В ході обговорення 3 питання було знято.

Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сільський голова є підзвітним, підконтрольним і відповідальним перед громадою та  її жителями. Тому першим питанням під час засідання розглядався звіт сільського голови.

У своєму виступі Сергій Сітарський проаналізував результати соціально-економічного розвитку громади, окреслив найважливіші питання життєдіяльності населених пунктів, які планувалося і було вирішено у 2022-му році.

Характеризуючи роботу, сільський голова детально проаналізував роботу кожної галузі, подякував усім за добросовісне виконання поставлених завдань.

На сесійному засіданні були присутні депутати Вінницької обласної Ради – Олександр Масленніков та Тетяна Каменщук, які також коротко ознайомили присутніх про проведену роботу за 2022 рік.

Після схвалення звіту, депутати перейшли до розгляду інших питань, більшість з яких були земельного характеру.

Поліцейські офіцери громади – Андрій Гончар та Дмитро Дзиганський також проінформували присутніх про проведену роботу. Зокрема, познайомили присутніх з своїми функціями, проінформували про виявлені правопорушення на території громади. Також офіцерами було надано пропозиції для покращення роботи.

Загалом сесія  була досить конструктивною, депутати  працювали  активно і злагоджено.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь