A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Відбулися змагання з волейболу серед учнів шкіл Агрономічної громади

Дата: 07.02.2023 19:10
Кількість переглядів: 147

У спортивній залі Агрономічненського ліцею відбулися змагання з волейболу серед юнаків і дівчат на першість шкіл Агрономічної громади в рамках проведення ІІІ Спартакіади. У запеклій боротьбі за звання найкращої брали участь команди дівчат та хлопців з трьох шкіл.

У результаті напруженої та видовищної боротьби перше місце посіла команда дівчат з Агрономічненського ліцею, "срібло" здобули волейболістки з Бохоницького ліцею. У грі за "бронзу" перемогу виборола Медвежевушківська команда.

"Золото" турніру серед хлопців здобула команда Агрономічненського ліцею, тоді як команді Бохоницького ліцею дісталося "срібло", учасники Медвежевушківської команди «бронза».

Висловлюємо щиру подяку сільському голові Сергію Сітарському за ініціативу підтримки проведення змагань. Звісно ж за високий рівень проведення дякуємо організатору – заступнику директора Агрономічного центру культури та дозвілля Миколі Добровольському, директору Агрономічненського ліцею Наталії Ануфрієвій та суддям, тренерам і їх вихованцям, без яких би не відбулося це свято спорту.

Командам зичимо нових перемог!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь