Агрономічна сільська рада
.

17 лютого – День спонтанного прояву доброти

Дата: 17.02.2023 15:29
Кількість переглядів: 239

Щороку 17 лютого у світі відзначають День спонтанного прояву доброти (Random Acts of Kindness Day). У 1995 році його запровадили в американському місті Денвері і з кожним роком свято почало набувати все більшої популярності. Метою цього дня є заохочення людей до прояву доброти до інших та світу загалом. Спонтанний прояв доброти означає робити щось для іншої людини від щирого серця, без очікувань та особистої вигоди. Найціннішим результатом цього є те, що ці добрі справи приносять користь та радість не тільки одержувачу, але й тому, хто робить ці вчинки та дії. Прояв доброти позитивно позначається як на фізичному, так і на психологічному стані людини.

З нагоди цього свята практичним психологом  Центру надання соціальних послуг Агрономічної сільської ради, Литвинчук Т.А. ,було проведено тематичну зустріч з дітками, слухачами гуртка «Умілі ручки» Центру культури та дозвілля Агрономічної сільської ради .

Захід був направлений на ознайомлення діток з темою розвитку та популяризування доброго відношення до навколишнього світу та середовища, а також збагачення ціннісних особистих якостей дитини.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь