Агрономічна сільська рада
.

Виїзний прийом сільського голови до сіл Горбанівка та Рівець

Дата: 22.02.2023 18:11
Кількість переглядів: 91

З метою сприяння громадянам у вирішенні за місцем їх проживання питань, з якими вони звертаються до сільської ради, відповідно до графіку, здійснюються виїзні прийоми громадян до сіл територіальної громади. Сьогодні, 22 лютого, відбувся черговий виїзний прийом сільського голови Сергія Сітарського спільно з офіцерами громади до сіл Горбанівка та Рівець.

Одним з ключових питань зустрічі стала проблема виїзної торгівлі, з яким звернулися місцеві підприємці, власники магазинів. Поліцейські офіцери громади Дмитро Дзиганський та Андрій Гончар відповідно до Закону України «Про звернення громадян» зареєстрували заяву про правопорушення у Відділі поліції №3 та безпосередньо будуть займатися її розглядом.

 Питання, з якими зверталися громадяни, стосувались найчастіше ямкового ремонту доріг, благоустрою населених пунктів та їх підготовка до весняного періоду. Також розглянуто було звернення щодо безпритульних тварин. Також обговорили питання якості надання транспортних послуг.

Звичайно, мешканцям хочеться, щоб проблемні питання одразу було вирішено, але деякі з них потребують великих витрат та терміну виконання. Тому громадянам надано відповіді з порушених питань. Керівникам відповідних структурних підрозділів – доручення.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь