Агрономічна сільська рада
.

Чергове засідання комісії з надзвичайних ситуацій

Дата: 06.03.2023 17:27
Кількість переглядів: 108

Сьогодні, 06 березня, відбулося засідання комісії з надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Агрономічної сільської ради.

Порядок денний налічував три питання, зокрема:

1.       Про посилення профілактичної роботи на водних об’єктах.

2.      Про забезпечення пожежної безпеки в природних екосистемах.

3.      Про покращення протипожежного захисту об’єктів освіти, культури, медицини у весняно-літній пожежонебезпечний період 2023 року. 

За результатами доповідей та з урахуванням обговорення комісія вирішила:

  • Відтермінувати початок купального сезону та території нашої громади до закінчення терміну запровадження режиму «воєнного стану».
  • Організувати проведення роз'яснювальної роботи серед населення у місцях масового перебування людей, навчально-виховних закладах, об’єктах медицини, культурно-просвітницьких закладах щодо дотримання заходів запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на водних об’єктах та загибелі людей під час їх виникнення.
  • Провести додаткові протипожежні інструктажі з працівниками апарату сільської ради та підпорядкованим організаціям, установам.
  • Організувати проведення роз'яснювальної роботи серед населення щодо дотримання заходів пожежної безпеки під час перебування на сільськогосподарських угіддях, заплавах річок, лісосмугах, присадибних ділянках та недопущення спалювання стерні, сміття та залишків рослинності. На веб-сайтах розмістити пам’ятки на протипожежну тематику із роз’ясненням про заборону спалювання сухої рослинності на присадибних ділянках та поза межами населених пунктів.
  • Вжити заходів щодо ліквідації стихійних сміттєзвалищ побутових і виробничих відходів, насамперед тих, що розташовані у лісових масивах, лісосмугах, на сільськогосподарських угіддях, торфовищах і прилеглих до них територіях.

Організувати комісійні перевірки протипожежного стану підвідомчих об’єктів комунальної власності (навчалФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь