A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Чергове засідання комісії ТЕБ на НС

Дата: 03.04.2023 16:45
Кількість переглядів: 179

Сьогодні, 03 квітня, під головуванням Сергія Сітарського відбулося позачергове засідання комісії ТЕБ та НС.

Порядок денний налічував шість питань:

1.      Про заходи щодо запобігання та протидії масовим пожежам у природних екосистемах(лісах), сільгоспугідь та сміттєзвалищ в пожежонебезпечний період 2023 року.

2.      Про заходи щодо попередження пожеж в місцях збирання, зберігання та переробки врожаю зернових культур та заготівлі грубих кормів в пожежонебезпечний період 2023 року.

3.      Про порядок роботи Пунктів Незламності у весняно-літній період 2023 року.

4.      Про затвердження Плану роботи консультаційних пунктів при виконавчому комітеті Агрономічної сільської на 2023 рік.

5.      Про створення місцевих пожежних команд, місцевої пожежної охорони, центрів безпеки громадян на території Агрономічної територіальної громади Вінницького району.

6.      Про стан пожежної та техногенної безпеки в культових спорудах розташованих на території Агрономічної ТГ.

 

За результатами доповідей та з урахуванням обговорення комісія вирішила:

  • Організувати здійснення заходів з протипожежного захисту лісових масивів, сільськогосподарських угідь на території громади.
  • Заборонити розведення багать у лісових масивах і рекреаційних зонах, а також випалювання стерні, сухої рослинності та сміття на землях лісового фонду, сільськогосподарських угіддях, лісосмугах , заплавах річок та вздовж доріг.
  • Земельному відділу організувати проведення роз'яснювальної роботи серед керівників сільськогосподарських підприємств щодо дотримання заходів запобігання виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з недотриманням протипожежних норм в пожежонебезпечний період.
  • Тимчасово перевести Пункт Незламності на території громади (Агрономічненський ліцей) в режим роботи «готовий до відкриття» з подальшим збереженням у повній комплектації.
  • З урахуванням вимог військового стану в країні, розробити та затвердити План роботи консультаційних пунктів на 2023 рік.

За результатами засідання та з урахуванням обговорення комісії ТЕБ і НС, керівники організацій та установ отримали певні доручення із зазначенням термінів їх виконання.Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь