Агрономічна сільська рада
.

Координація діяльності у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі

Дата: 12.04.2023 12:18
Кількість переглядів: 155

11 квітня заступник сільського голови Тетяна Закревська взяла участь у  конференції «Координація діяльності у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі».

До заходу також долучилися Перший заступник Начальника обласної військової адміністрації Наталя Заболотна, представники поліції, психологічної допомоги, прокуратури, правової допомоги та територіальних громад.

Домашнє насильство та насильство за ознакою статі є одним із проявів порушення прав людини, основною перешкодою до ґендерної рівності та однією з найбільш гострих соціальних проблем. Найбільш вразливими є жінки та діти. У групі підвищеного ризику потрапляння у ситуації насильства знаходяться і особи з інвалідністю та особи похилого віку.

Від початку повномасштабного вторгнення у суспільстві спостерігається поширення проявів жорстокості та насильства, що негативно позначається і на процесі виховання підростаючого покоління. Діти страждають не тільки від насильства по відношенню саме до них, а й спостерігаючи насильство по відношенню до членів своєї родини.

Тому під час конференції поставлено нові завдання та цілі. Наразі є над чим працювати, адже важливо, щоб весь ланцюг -  від телефонного дзвінка на гарячу лінію та виїзду Національної поліції до надання психологічної та медичної допомоги працював злагоджено.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь