Агрономічна сільська рада
.

Заклади загальної середньої освіти нашої громади отримали хромбуки      

Дата: 14.04.2023 12:42
Кількість переглядів: 230

                                              

   98 навчальних закладів Вінницького району отримали хромбуки в рамках національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю».
13 квітня начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов разом з начальником Вінницької районної військової адміністрації Віталієм Урдзіком зустрілися з освітянами Вінницького району. На зустрічі від громади були присутні заступник сільського голови Тетяна Закревська, начальник відділу освіти МСКТ Агрономічної сільської ради Олександр Грустілін та директори всіх закладів загальної середньої освіти. 
У рамках реалізації державного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» Міністерства освіти і науки України, Вінниччина отримала 2428 хромбуків, з них наші заклади отримали відповідно: Агрономічненський ліцей - 1, Бохоницький ліцей, Медвежевушківський ліцей та Ільківська гіманзія по 3 хромбуки, разом матеріально-технічна база компютерної техніки громади поповнилася на 10 одиниць.  Ця техніка дозволить покращити доступність освітніх послуг дітям та полегшить роботу нашим вчителям.
Зараз у зв’язку з воєнним станом необхідно впроваджувати гнучкі підходи до галузі освіти: заклади освіти мають бути забезпечені необхідною технікою, адже стало можливим і досить зручним навчання в одному класі і онлайн, і офлайн.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь