Агрономічна сільська рада
.

Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ в Агрономічненському ліцеї

Дата: 18.04.2023 15:11
Кількість переглядів: 136

Сьогодні, 18 квітня 2023 року, у Агрономічненському ліцеї відбувся благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України. Співорганізатором акції виступила Громадська організація «Подільська Ластівка». Вінницька обласна станція юних натуралістів також долучилася до благодійного ярмарку. На заході були присутні сільський голова Сергій Сітарський та начальник відділу освіти Агрономічної сільської ради Олександр Грустілін.

Доброчинна подія об’єднала учнів, вчителів та батьків. На ярмарку можна було придбати солодощі та вироби ручної роботи. Кожен клас ліцею, який брав участь у ярмарку, намагався не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників.

За словами представниці ГО «Подільська ластівка» виручені кошти будуть спрямовані на закупівлю радіотехнічного обладнання для наших 79-ої та 59-ої військових бригад. А нерозкуплені смаколики за підтримки сільського голови будуть передані учнями та педагогами закладу нашим військовим, які перебувають на реабілітації та лікуванні у КНП «Вінницька багатопрофільна клінічна лікарня».

Організатори та учасники переконані: такі події стануть традиційними у нашій громаді. Дякуємо кожному, хто долучився до організації та проведення заходу! Об’єднуємо зусилля та згуртовуємось заради перемоги!

Слава Україні! Героям Слава!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь