A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Виїзд комісії з питань конфліктних ситуацій, врегулювання спорів та перспективного розвитку території

Дата: 26.04.2023 12:51
Кількість переглядів: 87

З метою забезпечення об’єктивного і своєчасного вирішення конфліктних ситуацій, 25 квітня  відбувся виїзд комісії з питань конфліктних ситуацій, врегулювання спорів та перспективного розвитку території Агрономічної сільської ради до с. Бохоники, у зв’язку зі зверненням  місцевих мешканців.  Питання стосувалося функціонування місця вирощування свиней на території Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН, а саме наявності неприємного запаху.

Під час виїзду та розгляду вказаного питання були присутні представники Держпродспоживслужби та Державної екологічної інспекції, які здійснили необхідні заходи в межах компетенції.

Як результат, керівник Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН зобов’язався протягом місяця вирішити проблемні питання, які були зазначені у зверненні.

В свою чергу, сільський голова Сергій Сітарський взяв звернення під особистий контроль та візьме участь у наступній зустрічі з метою вирішення проблем, які створюють незручності для жителів с. Бохоники!Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь