Агрономічна сільська рада
.

8 ТРАВНЯ - ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ

Дата: 08.05.2023 15:54
Кількість переглядів: 99

 

8 травня в Україні і в світі відзначають День пам'яті та примирення, вшановуючи пам'ять загиблих у Другій світовій війні 1939-1945 років.

У цей день ми разом з країнами Західної Європи, США увічнюємо пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни. Символом пам’яті жертв війни став червоний мак який з одного боку уособлює квітку маку, з іншого – кривавий слід від кулі.

Вже другий рік поспіль в зв’язку з повномасштабною війною путінського режиму масових заходів, урочистих мітингів, концертної програми не було. Але представники громади доєдналися до світової спільноти і схиляє голови в пошані і скорботі за всіма полеглими на нашій Україні у ті страшні роки лихоліття. Керівництво громади разом з працівниками, депутатами  та громадськістю вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятників. Цього дня відбулись церемонії покладання квітів до могил та обелісків загиблих воїнів у Другій світовій війні відбулися у всіх населних пунктах громади.

Ми пам’ятаємо наших ветеранів, військовополонених, дітей війни та всіх цивільних, які постраждали від бойових дій. Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга Світова війна. Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона – запорука неминучості нашої перемоги сьогодні!

ПАМ’ЯТАЄМО, ЦІНУЄМО, ШАНУЄМО ! ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЯМ!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь