A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Виїзний прийом громадян сільського голови в Ільківці

Дата: 10.05.2023 20:43
Кількість переглядів: 82

З метою оптимізації роботи щосереди сільський голова Сергій Сітарський здійснює особисті прийоми громадян в населених пунктах громади. Сьогодні черговий виїзд відбувся в село Ільківка. Сільський голова спілкувався з мешканцями разом з місцевим депутатом Наталією Шибінською.

Проблемних питань жителі висунули досить багато. Одне з болючих – перевезення громадян та узгодження кількості рейсів приміського маршруту. За неодноразовими  зверненнями, проханнями до Управління дорожнього господарства Вінницької ОДА перевізник змушений виконувати умови договору та повертається до графіку руху вісім рейсів на добу. Досі залишається відкритим питання щодо узгодження  годин руху автобуса. Зрозуміло, що задовольнити всіх мешканців неможливо. Але потрібно вирішувати це питання шляхом збільшення кількості рейсів або кількістю автобусів на рейсів. Над цим продовжує працювати сільський голова та відповідні структури ради.

Під час прийому мешканців цікавило питання роботи закладів освіти. Адже наразі в місцевій гімназії будуть проводитися роботи з покращенню енергоефективності навчального закладу ( заміна старих вікон на металопластикові). Невирішеним залишається питання облаштування спортивних споруд на території гімназії. Але Сергій Сітарський наголосив, що до кінця поточного року в Ільківці з’явиться новий дитячий майданчик.

На зустрічі з мешканцями піднімалися питання благоустрою. Розчистка, обрізка дерев, покіс трави, прибирання територій наразі є актуальними по всій території громади.

Під час проведення прийому були проаналізовані питання, порушені громадянами. Частині із них надано роз’яснення в ході прийому, а інші потребують детальнішого розгляду та прийняття рішення.Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь