A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

День матері – особливе свято

Дата: 15.05.2023 16:21
Кількість переглядів: 73

У календарі свят для мами визначений особливий день, який святкується в Україні у другу неділю травня. В 2023 році День матері в Україні припадає на 14 травня. Це свято стосується кожного з нас. З покоління в покоління для кожного мама –  найголовніша людина в житті.

У кожного свої традиції святкування. В Агрономічній громаді День мами віддзвенів дзвінким сміхом дітей та ласкавими посмішками їх матерів у кожній філії Центру культури та дозвілля.

Привітати Матерів-героїнь та матерів загиблих військових- наших земляків,  чиї життя забрала ця проклята війна запросили на урочистості до Медвеже-Вушківської філії Центру культури Агрономічної сільської ради.

 З вітальний словом до присутніх звернувся сільський голова Сергій Сітарський та вручив грошові подарунки.  Також до привітань долучився депутат Вінницької обласної Ради Олександр Масленніков й презентував нашим матусям квіти. Після привітань на них чекав святковий концерт. Учасники свята вкладали в кожне речення, кожний рядочок пісні любов, ніжність та повагу до членів своєї родини.

Безумовно, День матері – це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

Щиро бажаємо вам, дорогі мами, щастя земного, здоров’я міцного, життєвої енергії, сили і терпіння. Хай здоровими і люблячими будуть ваші діти, хай приносять вони вам лише радість!

Будьте усміхненими, бережіть своє внутрішнє тепло!

Мирного неба та затишку, злагоди, душевного спокою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь