Агрономічна сільська рада
.

ОСТАННІЙ ДЗВІНОК В ІЛЬКІВСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ

Дата: 29.05.2023 11:57
Кількість переглядів: 63

 

26 травня в Ільківській гімназії пролунав Останній дзвоник.

Цього дня усі — дорослі і діти — стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання — усе це свято останнього дзвоника. Саме таке відчуття було у батьків випускників, у яких були зволожені очі, вдивляючись в своїх вже дорослих синів та доньок.

На свято завітали сільський голова Сергій Сітарський, заступник сільського голови Тетяна Закревська, депутат Вінницької обласної ради Масленніков Олександр, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Грустілін Олександр, депутати Агрономічної сільської ради Шибінська Наталія та Дем’янова Марія.

Свято останнього дзвоника підвело підсумки навчального року. Більшу частину навчального часу діти провели на дистанційному навчанні і можемо сказати, що учні прийняли цей виклик долі достойно. Під час святкового заходу школярі отримали грамоти за успіхи у навчанні. А Олексадр Масленніков вручив їм грошові винагороди.

Особливі емоції радості та суму були на обличчях дев’ятикласників, адже для них навчання у стінах їх освітнього закладу завершилося.

Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого й серйозного світу. Удобру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь