Агрономічна сільська рада
.

Благодійний велопробіг та ярмарок на підтримку ЗСУ в громаді: зібрано 70 000 гривень

Дата: 29.05.2023 17:15
Кількість переглядів: 87

У суботу, 27 травня, відбувся в громаді відбувся благодійний велопробіг «Заради миру» та ярмарок на підтримку Збройних Сил України.

Дійство викликало неабиякий ажіотаж та позитивні емоції у відвідувачів, щоб зробити свій внесок у підтримку боєздатності українських захисників.

До благочинного заходу долучилися місцеві жителі, школярі, підприємці, працівники сільської ради та гості: Ірина Борзова Народний депутат України, Каменщук Тетяна - депутат обласної ради, Олександр Масленніков - депутат Вінницької обласної ради,  Ольга Дернова -  начальник управління культури та креативних індустрій, Сергій Чернявський -  начальник управління спорту та рухової активності; голови сусідніх територіальних громад – Михайло Демченко, Богдан Августович.

У підсумку на благодійному ярмарку вдалося зібрати 70 000 гривень, які будуть передані та використані на потреби ЗСУ.

Дякуємо всім і кожному хто долучився до заходу. Висловлюємо вдячність усім, хто робить усе можливе для перемоги України! Такі вчинки  об’єднують та надихають, даючи зрозуміти, що благодійність це не лише кошти, це значно більше. Якщо ми від щирого серця робимо щось хороше, прагнемо вберегти, захистити, надати підтримку то вкотре доводимо, єдність, дружність, людяність і толерантність!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь