Агрономічна сільська рада
.

Відкриття пам’ятної меморіальної дошки Злочевському Олександру Вікторовичу

Дата: 30.05.2023 16:31
Кількість переглядів: 70

Сьогодні, 30 травня, в Агрономічненському ліцеї відкрили дошку пам'яті відважному Захиснику України – Злочевському Олександру Вікторовичу, який загинув 7-го вересня 2022 року, боронячи землю України від рашистської орди в с. Максимівка Первомайського району Харківської області.

Вшанували пам'ять воїна разом з мешканцями сільський голова Сергій Сітарський, працівники ради, батьки та родина Героя, вчителі, учні.

Олександр Злочевський народився і виріс у с. Агрономічне, вступив до 1-го класу нашого закладу освіти, далі здобув повну загальну середню освіту у Вінницькому ліцеї №7, вищу освіту в Донецькому національному університеті імені Василя Стуса.

У 2018 році Олександр доєднався до організації «Українські Студенти за Свободу» саме тоді, коли Організація лише починала свій шлях у громадському секторі. Але він завжди знав свої цінності і був готовий за них боротися. У вересні 2021 року Олександр підписав контракт зі Збройними силами і відтоді служив сапером у 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді.

Олександру Злочевського назавжди 25!

На жаль, війна забирає найкращих, але їх подвиг житиме вічно! Слава Герою України!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь