Агрономічна сільська рада
.

Свято Останнього Дзвоника в Бохоницькому ліцеї

Дата: 31.05.2023 17:11
Кількість переглядів: 53

Сьогодні, 31 травня, в останній весняний день у Бохоницькому ліцеї відбувалося Свято Останнього Дзвоника. Свято радості і суму водночас. Тож на шкільних подвір’ях зібралися діти, батьки, вчителі, представники влади, щоб цей день для діток запам’ятався приємними спогадами та увагою, котру їм приділяють дорослі.

У цей день на адресу випускників лунали щирі побажання успіхів на життєвому шляху від сільського голови Сергія Сітарського, заступника сільського голови Тетяни Закревської, начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Олександра Грустіліна.

Депутат Вінницької обласної Ради Олександр Масленніков нагородив грошовими преміями переможців та призерів Всеукраїнських обласних олімпіад, конкурсів та спортивних змагань.

Це свято є важливий етапом в житті одинадцятикласників, адже саме вони в останній раз переступають свій шкільний поріг. Дівчата та хлопці були одягнені в святкових вишиванках. Спільними були щирі усмішки і щирі сльози, напутні слова педагогів і слова вдячності випускників, передчуття веселого літа та нового етапу в житті – все це стало неповторним для кожного учня та педагога.

Щасливої дороги, дорогі наші випускники! Нехай вона, ваша життєва стежина, стелиться м`якими пелюстками, а супроводжують вас на ній порядні та мудрі наставники і друзі. В добру путь!

 


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь