Агрономічна сільська рада
.

Вітаємо з 95-річчям жителя села Бохоники!

Дата: 01.06.2023 17:00
Кількість переглядів: 48

Сьогодні, свій 95-річний ювілей святкує житель села Бохоники – Савчук Іван Маркович. До привітань іменинника долучився сільський голова Сергій Сітарський. Він подякував ювіляру за багаторічну самовіддану працю, людяність та доброту, побажав міцного здоров’я, довгих літ щасливого та мирного життя.

Іван Маркович народився 01 червня 1928 року в селі Бохоники, де й закінчив 7–річну місцеву школу. У 8-10 класі навчався у вечірній школі м.Вінниця й паралельно працювавши.

Потім протягом дванадцяти років був майстром на Вінницькому ламповому заводі. Всі знали його як сумлінного та відповідального працівника, який користувався авторитетом у керівництва та колег.

Також працював в Інституті кормів та сільського господарства Поділля НААН.

Все своє життя ювіляр захоплюється пасікою. Бджільництво - складне захоплення, під силу лише працьовитим. Саме таким є і наш іван Маркович, тому кожну вільну хвилину він віддає бджільництву.

Він постійно веде здоровий спосіб життя, багато читає різноманітної літератури.

В цей знатний ювілей, Ваші почесні 95 років щиро бажаємо Вам великого запасу сил, здоров’я і енергії, мирних і радісних днів. Низький уклін Вам за ту складну життєву дорогу, по якій Ви пройшли гідно, будучи учасником історичних подій і працюючи на благо майбутнього покоління.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь