Агрономічна сільська рада
.

Громада попрощалися ще з одним Героєм

Дата: 02.06.2023 14:48
Кількість переглядів: 96

02 червня Агрономічна громада попрощалися ще з одним своїм Героєм. Захищаючи рідну землю,  в селі Невельське Донецької області загинув житель Медвежого Вушка – Медвідь Андрія Брониславович.

Цьогоріч йому мало виповнитися лише 50….

Андрій Брониславович народився 26 серпня 1973 року в Казахстані м. Алмати. Проживав з родиною в Україні, тому закінчив школу в с. Вендичани Могилів-Подільського району.

Після школи вступив до сільськогосподарського коледжу за фахом ветеринарний лікар. Згодом залишив навчання та пішов працювати.

Займався музикою, в студентські роки грав на трубі.

В 1991 році одружився, в родині народилися трійко дітей. Працював на виробництві бетонних кілець для криниць.

Влітку 2014 року, коли ворог вторгся на схід нашої країни, Андрій пішов добровільно на фронт, хоча й не служив в армії. Рік тримав оборону  на сході, виборював незалежність України, виконував бойові завдання, але отримав поранення та був демобілізований.

З самого початку повномасштабного вторгнення країни-агресора на Україну, Андрій без роздумів,  добровільно знову став на захист рідної землі, вступив до лав ЗСУ в складі 59-ї окремої мотопіхотної бригади. Брав участь в бойових діях в гарячих точках фронту.

29 травня 2023 року, виконуючи бойове завдання в районі населеного пункту Невельське  Донецької області Андрій героїчно загинув, захищаючи державу.

  Він був надійним товаришем, завжди готовим підставити плече у важку хвилину. За це його любили й цінували, таким його виховали батьки. Добрий, щирий, працьовитий, чудовий чоловік, батько, дідусь…

Жалобна хода пройшла від дому захисника до місцевого кладовища. Три постріли почесної варти сповістили всім, що тут навіки спочив Герой, який загинув за Україну.

   Вічна пам’ять і слава Герою!

Щирі співчуття рідним і близьким. Герої не вмирають!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь