A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Випуск в ЗДО «Сонечко»

Дата: 05.06.2023 16:55
Кількість переглядів: 34

Червень щорічно ознаменований завершенням навчального процесу, проведенням випускних балів.

Випускний у дитячому садочку - це своєрідний перший рубіж для дошкільнят та їх батьків, адже попереду - нові горизонти і стільки незвіданого та цікавого!

Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе.

    Гарно й урочисто пройшло свято Випуску до школи дітей старшої групи закладу дошкільної освіти «Сонечко» Агрономічної сільської ради, яке відбулося 3 червня в Агрономічному центрі культури та дозвілля. Випускники, які парами урочисто ввійшли до яскраво прикрашеної, святкової зали, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у бальних сукнях, хлопці, як справжні джентельмени, у краватках.

Багато  хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а головне - активних дітей,  які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі.

З вітальним словом до маленьких випускників звернулися завідувачка дитячого садка –  Галина Нагребецька, заступник сільського голови Тетяна Закревська, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Олександр Грустілін  та директор Центру культури та дозвілля Лілія Гаврилюк, які  побажали діткам  гарного навчання в школі.

Сільський голова Сергій Сітарський вручив подарунки, укомплектовані пенали зі шкільним приладдям, та побажав маленьким вихованцям  рости здоровими, розумними. Завітали з привітанням  і майбутні вчителі  першокласників, які вже 1 вересня радо зустрінуть їх біля шкільного порога.

Свято минуло швидко, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – підготовка до школи. Успіхів вам, дітки, а батькам терпіння і мудрості!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь